Download MP3 Aia 301 (26:11) - Distintatintaediciones

Aia 301

In cautarea adevarului(03.08.2020) - Editia 301 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D 26:11 35.96 MB - clear Search MP3 is a search engine that indexes and provides permission to millions of mp3 files. Its perfect for finding the music you want, following you want it. You can search by artist, album, or song title. You can after that browse by genre or mood. And if youre looking for a specific track, free Search MP3 has you covered. You can search by artist, album, or tune title. You can moreover browse by genre or mood. And if youre looking for a specific track, pardon Search - distintatintaediciones.com
aia aia o o 301

aia aia o o 301

Dan Dan
9 years ago
Tough Love | Season 3, Episode 1

Tough Love | Season 3, Episode 1

ToughLoveSeries
4 years ago
How to Trim Ornamental Grasses

How to Trim Ornamental Grasses

SteinbrinkLG
7 years ago
Bar Behrh - Aia

Bar Behrh - Aia

MrSamashi
11 years ago

In cautarea adevarului(03.08.2020) - Editia 301 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D

In aceasta editie ,,In cautarea adevarului" facem cunostinta in prima faza cu Valentin, Florin si Maria. Cei trei sunt colegi intr-o firma de asigurari auto care promoveaza competenta si performanta. Asta creeaza concurenta si rezultate bune, dar uneori pot aparea si unele probleme in colectiv.

Este ziua in care se anunta angajatul lunii si la fel ca data trecuta, acela este Valentin, spre nemultumirea si zambtele false ale colegilor.

Acasa, sotia lui Valentin, este mandra de sotul ei. Stie ca este o persoana capabila si are mare incredere in el ca partener de viata, doar pe langa asta..este si materialista.

Florin, colegul lui Vali, a hotarat impreuna cu sotia lui sa faca pasul cel mare, adica sa se casatoreasca, doar ca pentru asta au nevoie de niste nasi instariti.
Cum Vali este luna de luna angajatul lunii, Florin si sotia lui le fac celor doi, adica lui Vali si Geaninei, mare intrebare.
Din pacate..viitoare relatie nasi-fini are la baza ipocrizia si interesul fiecaruia, nicidecum nevoie lui Florin si a Oanei de-a avea parinti spirituali care sa-i indrume.

Meda, secretara, frumoasa, cu trup de zeita..este pe placul lui Florin. Interesul Medei il implica si pe Vali..cu care are o relatie mai speciala, insa nu doar amoroasa. Frumoasa secretara il ajuta pe Vali sa termine la timp contractele pentru firma..cu extrem de putina munca, de aceea el este in fiecare luna .. angajatul lunii.

In cele din urma Florin afla de aventura si de escrocheriile nasului, dar si a Medei. Sotia lui Vali afla si ea despre ceea ce face sotul, iar deznodamantul este extrem de socant.

#InCautareaAdevarului #KanalD

Ne puteti urmari si pe:
kanald.ro/
wowbiz.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.